Epson urca a treia oara pe podium dupa semnarea parteneriatului cu Mercedes AMG Petronas Formula One Team

26

Epson a urcat anul acesta pentru a treia oara pe podium alaturi de Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 al echipei Mercedes AMG Petronas Formula One Team, care a castigat trei dintre cele patru curse care au avut loc in 2015.

 

Incepand cu luna februarie, Epson a devenit partener global pe termen lung al campionilor mondiali ai competitiei 2014 FIA Formula One, Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Firma pune astfel la dispozitia echipei expertiza pe care o are pe segmentul imprimantelor cu cerneala, al scannerelor, al proiectoarelor 3LCD si al dispozitivelor portabile, inclusiv al ochelarilor inteligenti si a produselor care monitorizeaza sanatatea si activitatea sportiva.

 

Logo-ul Epson este vizibil de la 1 februarie pe masinile de cursa Mercedes AMG Petronas, dar si pe vizoarele castilor si pe echipamentele pilotilor Lewis Hamilton si Nico Rosberg. Echipa Mercedes este formata din peste 600 de membri, iar compania este detinuta de Daimler AG, Toto Wolff si Niki Lauda. Motoarele automobilelor de Formula 1 sunt construite de Mercedes AMG High Performance Powertrains. Parteneriatul global aduce la aceeasi masa doua companii cu o promisiune ferma de a reduce impactul asupra mediului inconjurator. In acest sens, Epson isi propune sa diminueze emisiile de CO2 cu 90% pana in 2050 reducand impactul procesului de productie asupra mediului, dar si pe cel al utilizarii produselor.

 

Automobilul hibrid Mercedes AMG Petronas F1 W05 F1 cu care echipa a castigat campionatul in 2014 era cu 30% mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil decat predecesorul sau, elementele sale tehnice contribuind, de asemenea, la succesul modelului S 500 Hybrid Plug In, dar si al altor modele Mercedes-Benz.