Epson, partener la a doua ediție a evenimentului “Noaptea Studiourilor Foto”

16

Ediția a doua a evenimentului “Noaptea Studiourilor Foto”, organizat după modelul deja cunoscut al altor nopți albe (Noaptea Muzeelor, Noaptea Galeriilor, Noaptea Agențiilor), are loc în acest weekend în București și Iași. Evenimentul, organizat și în acest an în parteneriat cu Epson, va demara sâmbătă, 20 iunie cu începere de la ora 10.00 și va ține până la miezul nopții.

 

Cele 16 studiouri foto participante la ediția din acest an propun vizitatorilor, de la ședințe foto cu motociclete și ATV-uri, până la ateliere de fotografie de concert sau fotografie culinară și light painting, demonstrații interactive, workshop-uri și sesiuni de machiaj. “Noaptea Studiourilor Foto” se adresează, în principal, pasionaților de fotografie. Aceștia vor avea ocazia să se afle atât în fața camerei, cât și în spatele ei și vor putea lua acasă fotografiile tipărite cu cele mai noi imprimantele foto Epson: L810 și L850.

Epson_L810

Cele două modele sunt primele imprimante foto A4 cu sistem de recipiente de cerneală cu 6 culori stand allone dotate cu ecran LCD. Proiectate pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte reduse, noile imprimante foto sunt destinate pasionaților de fotografie, fotografilor profesioniști, laboratoarelor foto, agenţiilor de publicitate şi instituţiilor de învăţământ pentru care printarea rapidă la costuri minime este esențială. Noile imprimante pot tipări o fotografie cu dimensiunile de 10×15 cm în numai 12 secunde, iar vitezele de tipărire pe hârtie A4 sunt de până la 37 de pagini pe minut (monocrom) şi 38 de pagini pe minut (color).

 

Epson L850 (multifuncţional) şi L810 (imprimantă) pot fi operate independent, fără să fie conectate la un computer, fiind astfel potrivite pentru a fi folosite de fotografii de evenimente. Epson L850 scanează direct pe carduri de memorie şi ambele modele de imprimante pot printa direct de pe carduri de memorie şi camere cu PictBridge. Noile modele sunt echipate cu un ecran LCD tactil de 6,9 cm cu navigaţie inteligentă, prin intermediul căruia sunt controlate toate funcţiile de scanare, copiere şi imprimare.

 

Atât L850, cât şi L810 utilizează sistemul Epson cu recipiente de cerneală de capacitate foarte mare (ITS) şi beneficiază de garanţie de 12 luni sau 3.000 de pagini. Recipientele de cerneala au o capacitate de 70 ml si imprima 6 culori. . Acest lucru le permite fotografilor să tipărească până la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15×10 cm cu un singur set de cerneala. Atât L850, cât şi L810 pot, de asemenea, să imprime pe CD-uri/DVD-uri.

 

L850 şi L810 pot fi achiziționate la preţul maxim recomandat de 2025 lei, respectiv 2188 lei.