Epson lanseaza SureColor SC-P800, imprimanta foto care poate printa cele mai intense nuante de negru

25

Pentru un negru cat mai negru, Epson lanseaza un nou model din gama de imprimante foto profesionale, SureColor SC-P800, care tipareste fotografii in culori realiste, cu gradatii si nuante fine, fiind potrivit pentru fotografii pasionati si artistii profesionisti. Imprimanta este livrata cu o unitate optionala pentru role de hartie, ceea ce inseamna ca fotografii si artistii pot crea acum cu usurinta printuri de calitate superioara in formate mai mari.

 

Noua imprimanta poate fi, de asemenea, utilizata pentru a  printa si alte tipuri de documente, inclusiv sinopsisuri si prezentari. Modelul are un ecran tactil color de 2.7 inch, este echipata cu Wi-Fi si utilizeaza Ultrachrome HD, un set de cerneluri in noua culori. Aceste cerneluri pot produce o gama larga de culori si nuante intense de negru, permitand utilizatorilor sa imprime fotografii clare, cu un nivel foarte ridicat al detaliilor. Mai mult, setul de cerneluri are o rezistenta imbunatatita la lumina, ceea ce inseamna ca printurile vor avea o durata mai lunga de viata.

 

Imprimanta Epson SC-P800 va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu 1 iuniela pretul estimativ de de 5.440 lei, TVA inclusa.