Epson lanseaza noua gama de echipamente ITS care pot fi folosite doi ani fara a suplimenta cerneala initiala

24

Epson a extins gama de echipamente economice cu sistem integrat de recipiente cu cerneala (ITS) prin sase noi modele care ofera imprimare la costuri reduse. Noile imprimante sunt destinate atat utilizarii acasa, cat si la birou, iar unele modele sunt livrate cu suficienta cerneala pentru a printa pana la 12.000 pagini alb-negru si 6.500 de pagini color. Noua gama include modele cu functii de scanare, copiere si fax (L565), cu un ecran LCD mare si cu slot de card SD pentru imprimare usoara fara PC (L455).

 

Noile imprimante pentru acasa sunt livrate cu cerneala suficienta pentru doi ani. Modelele L130 si L220 pot imprima un numar de 6.500 pagini color si 4.000 pagini alb-negru utilizand doar cerneala livrata initial. De asemenea, modelele L310, L365, L455 si L565 includ doua recipiente suplimentare de cerneala neagra, ceea ce le sporeste volumul de imprimare alb-negru la 12.000 pagini.

epson_2

Destinat pentru a fi folosit in cadrul birourilor mici, multifunctionalul L565 poate economisi pentru utilizatori pana la 90% din costurile imprimarii zilnice . Noul model dispune de functii de copiere si scanare la o rezolutie de 1.200 dpi, conectivitate Wi-Fi pentru imprimare wireless si functie de fax, avand un compartiment cu o capacitate de 30 de coli pentru alimentare automata.

 

Modelul L455 satisface necesitatile utilizatorilor oferind o solutie rapida de imprimare, scanare si copiere (si printare foto ocazionala) fara a fi nevoie de PC. Ecranul LCD mare si slotul de card SD simplifica imprimarea de documente A4 color, cum ar fi grafice, materiale publicitare si prezentari.

 epson_1_2

Modelul L365 are functii de copiere si scanare la o rezolutie de 1.200 dpi, conectivitate Wi-Fi pentru imprimare wireless si, la fel ca L565 si L310, ofera viteze de imprimare de pana la 9,2 ppm . Toate cele trei modele pot fi configurate foarte usor, ofera imprimare fiabila la costuri foarte scazute si dispun de o garantie de un an (sau 30.000 pagini). Modelele L130 si L220, destinate utilizatorilor individuali ofera aceeasi imprimare cu costuri reduse la viteze de pana la 7 ppm1 si garantie de un an (sau 15.000 pagini).

 

Toate modelele noi cu Wi-Fi dau utilizatorilor posibilitatea folosirii functiei Epson Connect, care permite imprimarea de oriunde din lume prin intermediul unui e-mail cu fotografii si documente trimis catre imprimanta sau utilizand un driver de imprimare de la distanta. Epson Connect include, de asemenea, aplicatia Epson iPrint pentru imprimare usoara prin Wi-Fi de pe dispozitive smartphone si tablete. Pe modelele L455 si L565 documentele si fotografiile pot fi, de asemenea, imprimate direct de pe dispozitive mobile datorita compatibilitatii cu Apple AirPrint si Google Cloud Print. Configurarea Wi-Fi simpla contribuie la conectarea acestor imprimante la retele wireless .

 

Noile modele sunt deja disponibile pe piata din Romania la preturi incepand de la 559 lei.