eMAG va prelua Fashion Days

28

 

  • Prin aceasta preluare, eMAG continua strategia de pozitionare in industria de fashion online, segment pe care a intrat la finalul lunii martie 2015
  • Fashion Days va continua dezvoltarea ca specialist in fashion
  • Clientii si partenerii Fashion Days si eMAG vor beneficia de capitalul de know-how al celor mai experimentate echipe de fashion si comert online din Europa Centrala si de Est
  • Tranzactia se va finaliza dupa primirea acordului de la Consiliul Concurentei

 

eMAG a inceput demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. In mai 2015, compania va depune o solicitare catre autoritatile de reglementare a concurentei privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie detinuta de Naspers.

 

Este un moment important in dezvoltarea eMAG si vom aduce beneficii importante tuturor clientilor nostri. Oamenii din spatele Fashion Days pun foarte multa pasiune, sunt foarte talentati, si ne dorim ca impreuna cu experienta in comert online a colegilor din eMAG sa ne dezvoltam mai repede in regiune“, spune Iulian Stanciu, actionar si director general eMAG.

 

De aceasta tranzactie vor beneficia ambele companii: Fashion Days isi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar eMAG va beneficia de expertiza in fashion, parteneriate strategice si baza de clienti a Fashion Days. Biroul central al Fashion Days va fi mutat la Bucuresti.

 

In ultimii 14 ani, eMAG a creat noi standarde in piata, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodata, eMAG ofera singurul MBA specializat pe ecommerce din Romania cu profesori experimentati in business-ul international.