eMag lanseaza primul lor program de internship pentru oameni pasionati de IT si Marketing

23

eMag cauta oameni pentru echipa de IT si de Marketing si lanseaza programul ”Talent Internship” prin care deschide 20 de pozitii de stagiari pasionati de programare si digital marketing.

 

Astfel, studenti sau proaspat absolventi ai facultatilor cu profil tehnic si economic se pot inscrie in program pana pe 6 iunie, urmand ca cei selectati sa ia parte la internshipul platit care se va derula in lunile iulie si august. Toate stagiile sunt platite, iar la finalul experientei, cei mai performanti dintre participanti vor avea ocazia sa devina angajati ai eMAG.

 

Din 20 de locuri, 17 sunt dedicate programatorilor, care vor folosi metodologia SCRUM si vor avea acces la cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit, iar 3 locuri sunt pentru echipa de Marketing, unde participantii vor invata despre Web project management, Web analitycs, Wireframing, Web merchandising, UI & Graphic Design.

 

Aplicanții pentru una din cele 20 de pozitii deschise pot completa formularele online aici, până la data de 6 iunie 2014. După perioada de înscriere, urmeaza o sesiune de interviuri pentru a alege stagiarii finali care vor lua parte la programul de internship desfasurat in perioada 1 iulie – 31 august 2014.