eMAG cauta 40 de programatori pentru noul centru de dezvoltare din Iasi

19

eMAG deschide in luna noiembrie un centru de programare in Iasi si cauta 40 de programatori pentru recrutare in primul an de activitate. Compania cauta specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time.

 

Central din Iasi este al doilea hub local de dezvoltare deschis in tara de catre eMAG, dupa cel din Craiova, lansat in 2013, unde lucreaza 21 de angajati, urmand ca eMAG sa deschida si alte centre locale de programare, dar si sa stabiliasca parteneriate cu universitatile din Bucuresti si din tara, explica Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie eMAG.

 

Acest al doilea centru de programare deschis in tara vine, dupa cel din Craiova, ca o consecinta fireasca a dezvoltarii organice din ultimii ani. Hub-ul din Iasi va debuta peste cateva zile cu o echipa de patru programatori si isi va desfasura activitatea intr-un sediu central de 400 de metri patrati, continua Manea.

 

In centrul din Craiova, angajatii lucreaza pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurari, Resigilate, Carduri cadou si alte servicii client. Astfel, ca unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania, eMAG a depasit anul acesta pragul de 1.000 de angajati, iar recrutarile vor continua, atat in Bucuresti, dar si in Iasi, investind peste un milion de euro in dezvoltarea si consolidarea echipei.