EET Europarts, cel mai mare distribuitor IT din Europa, intra pe piata din Romania

49

EET Europarts isi anunta intrarea pe piata din Romania. Compania isi are sediul corporativ in Copenhaga, Danemarca si distribuie reseller-ilor solutii de supraveghere video si securitate, produse home entertainment, lifestyle electronics, accesorii si piese de schimb pentru computere, telefoane mobile si imprimante.

In cei 26 de ani de activitate, EET Europarts si-a dezvoltat un portofoliu ce cuprinde 300 de marci si peste 400.000 de produse, devenind lider pe segmentul de distributie IT in Europa. In anul 2012, EET Grup a devenit cel mai mare distribuitor de piese de schimb pentru produse IT odata cu achizitionare companiei Europarts.

In oferta companiei apar nume ca HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Acer, Samsung, Sony, B&O Play (Bang & Olufsen), Hitachi, Garmin, Jawbone, Kensington, Loewe si altele.

Obiectivul nostru este ca EET Europarts sa devina in Romania partenerul preferat al resellerilor IT. Vom oferi distribuitorilor romani cel mai variat portofoliu de produse, cele mai bune servicii si o abordare personalizata in limba romana” a declarat Alvaro Artero, Vice President of Sales si Business Development, Romania.

Pentru mai multe informatii sau comenzi puteti vizita pagina in romana a companiei EET Europarts.