Editorul video “GTA V” ajunge pe PS4 si Xbox One luna viitoare

29

Cateva dintre jocurile care au aparut in ultima vreme au integrat si un editor foto care sa faca screenshot-urile utilizatorilor mai atractive. Jocul GTA V, insa, face nota discordanta intrucat include un editor video avansat, unic in industrie, care are drept scop sa imbunatateasca imaginile video.

 

Rockstar a ajuntat recent ca Rockstar Editor va ajunge din luna septembrie si la utilizatorii de console PS 4 si Xbox One. Pana acum, accesul la editor era o facilitate disponibila exclusiv pentru PC-uri, insa compania a anuntat inca din luna mai ca planuieste sa aduca optiunea si pe consolele de joc. De notat mai este ca luna septembrie va aduce utilizatorilor nu numai acest editor video, ci si o arhiva de muzica si efecte sonore noua.

 

De asemenea, “director mode” a fost extins si face acum construirea materialelor video sa fie mai usoara, au fost adaugate cateva fonturi noi si mai exista cateva modificari minore. O noua versiune a GTA V pentru PC, Xbox One si PS4 va fi distribuita utilizatorilor sub forma de update luna viitoare.

 

Πηγή: Engadget