Ecranul partajat si functia de multitasking ar putea ajunge pe iPad odata cu iOS 8

30

Apple se pregateste sa aduca functiile de ecran partajat si multitasking pe tabletele iPad, incepand cu sistemul de operare iOS 8. Informatiile au aparut intr-un raport alcatuit de o publicatie de profil si inseamna ca schimbarile vor permite utilizatorilor de iPad sa foloseasca simultan doua aplicatii.

 

Noile optiuni vor imbunatati cu siguranta productivitatea tabletelor Apple, in special a celor mai mari ca iPad Air sau iPad 4. In plus, aplicatiile vor putea interactiona mai usor, iar utilizatorii vor puta muta elemente ca text, imagini sau materiale video dintr-un ecran in altul. Zvonurile spun ca Apple chiar lucreaza la o platforma care va permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii care pot interactiona usor unele cu altele. Acest lucru inseamna ca, la un anumit moment, dezvoltatorii de aplicatii vor incepe sa impartaseasca continut.

 

Pana acum, lipsa functiilor de multitasking si partajare a ecranului erau fisuri puternice in imaginea altfel puternica a sistemului de operare iOS. De altfel, aceste elemente au si dar prilejul Samsung si Microsoft sa sublinieze neajunsul. Totusi, daca informatiile din raport sunt adevarate, aceste brese vor fi remediate odata cu lansarea iOS 8.

 

Πηγή: GSM Arena