EA anunta perioada de desfasurare a Star Wars Battlefront Beta

38

Electronic Arts a comunicat saptamana trecuta fanilor FPS-urilor multiplayer si mai ales fanilor Star Wars, ca Battlefront va putea fi testat timp de cateva zile, intr-o sesiune Beta.

 

Astazi compania ii anunta pe posesorii de PlayStation 4, Xbox One si cei care au investit de curand intr-un PC ca vor putea juca Battlefront in perioada 8-12 octombrie. Versiunea Beta contine trei harti (planete) si trei moduri de joc: Walker Assault pe Hoth, Drop Zone pe Sullust si Survival Mission pe Tatooine. Walker Assault este un mod 20v20 in care obiectivul este o turma de walkeri pe care fortele imperiale trebuie sa o apere de rebelii care incearca sa o anihileze. Drop Zone este un 8v8 de tip capture the point, iar Survival Mission pare a fi o adaptare a modului zombie din COD.

 

Dupa cate se pare, accesul la Battlefront Beta este liber, iar cei 11GB pot fi descarcati incepand de miercuri, 7 octombrie. Jocul Star Wars Battlefront va fi lansat in data de 17 Noiembrie, iar daca acest Beta nu va convinge sa-l cumparati, macar veti avea satisfactia ca ajutati la testarea serverelor si identificarea bug-urilor. 

 

Πηγή: ea.com