E oficial, in Twitter vei vedea si postarile persoanelor pe care nu le urmaresti

14

Daca deja incepusei sa dai ochii peste cap si sa regreti ca ai dat follow pe Twitter unor persoane nu atat de interesante pe cat credeai, acum iti vor aparea in feed tweet-uri si de la persoane pe care nu le urmaresti.

 

Da, devine din ce in ce mai interesanta experienta pe Twitter, iar compania face aceasta schimbare pentru a te pune la curent cu informatii care te pot interesa, pentru a facilita procesul de urmarire si pentru a spori activitatea utilizatorilor, in special a celor care nu au adunat o lista de cel putin cateva sute de urmaritori. Poate si ca sa primesti tweet-uri promotionala care sa te faca sa cumperi ceva.

 

Aceasta optiune a fost mai intai in faza experimentala, insa acum nu mai este o optiune, asa ca poate deja ai citit in feed tweet-uri… interesante de la persoane care nu ti-au starnit interesul pana acum. De ce sa ai libertatea sa dai follow unui om chiar te poate informa cumva, cand poti sa vezi sute de tweet-uri care sa te faca sa dai ochii peste cap pana cand chiar gasesti ceva interesant?

Πηγή: engadget