Dropbox lanseaza o noua aplicatie pentru Android in varianta beta, dar nu creeaza si o interfata pentru tablete

27

Dropbox a oferit aplicatiei sale beta pentru dispozitivele Android o interfata prietenoasa pentru fotografii, cu unelte imbunatatite pentru vizualizarea imaginilor si postarea acestora pe diverse retele sociale. Astfel, compania doreste sa construiasca o aplicatie care sa includa toate elementele necesare managementului de continut.

Intr-o actualizare oferita versiunii beta pentru Android, Dropbox a testat cele mai recente optiuni multimedia: fotografiile pot fi organizate in albume care pot fi impartasite dupa dorintele utilizatorului.

Imaginile individuale pot fi postate in locurile dorite de utilizator fie cate una, fie in colaje. De asemenea, exista posibilitatea selectarii mai multor imagini pe care utilizatorul doreste sa le stearga.  Totodata, exista modificari care au ca scop sporirea usurintei utilizarii, modificari care inlesnesc crearea unei versiuni mult mai stabile a aplicatiei ce va fi vanduta prin Play Store.

Actualizari au fost aduse si la nivelul interfatei, insa este surprinzator ca nu exista inca o aplicatie optimizata pentru tablete.  Astfel, o parte dintre utilizatorii de Android nu au fost prea incantati, avand in vedere ca exista deja o versiune optimizata a aplicatiei pentru toate dispozitivele iOS , inclusiv tabletele iPad.

Aplicatia Dropbox pentru sistemele Android, in varianta beta, poate fi descarcata de pe site-ul companiei. Pentru a o putea instala, dispozitivul pe care este descarcata trebuie sa aiba optiunea instalarii aplicatiilor non-Play activa. Dropbox beta poate fi, de asemenea, setata pentru a primi ultimele actualizari ale variantei de proba. Update-ul automat poate fi activat sau dezactivat din pagina de setari a aplicatiei.

 

Sursa: SlashGear