Dropbox cumpara clientul e-mail Mailbox

30

Serviciul de stocare cloud Dropbox a cumparat nou lansatul serviciu de mesagerie Mailbox. Aplicatia destinata e-mailurilor a fost lansata acum aproximativ o luna. Ambele companii au anuntat intelegerea pe blogurile oficiale.

Dropbox noteaza ca s-a indragostit de Mailbox imediat, descriind aplicatia ca “simpla, placuta si superb construita”. Dropbox a descoperit ca ideologia Mailbox este aceeasi cu a lor: “de a rezolva problemele ascunse ale vietii si regandirea lucrurilor pe care le facem zilnic”. De asemenea, cei de la Mailbox au declarat ca, in loc sa dezvolte aplicatia si compania singuri, au decis sa se alieze cu Dropbox pentru a atinge obiective pe care nu ar reusi sa le atinga singuri.

Aplicatia Mailbox va ramane inca valabila si nu se va schimba, in afara de introducerea catorva optiuni noi in viitor, inclusiv integrare Dropbox. Intelegerea exacta care s-a incheiat cu ocazia achizitiei Mailbox de catre Dropbox nu a fost facuta publica, dar cu siguranta Mailbox va fi imbunatatita.

Dezvoltatorii aplicatiei informeaza ca 60 de milioane de e-mailuri sunt primite si trimise zilnic si ca, in doar o luna de la lansare, capacitatea Mailbox a crescut de 2.000 de ori.

 

Πηγή: SlashGear