droidcon 2016, un eveniment pentru pasionatii de technologie pe suport Android

23

Bucuresti va gazdui in perioada 12-13 martie 2016 “droidcon”, cel mai cunoscut eveniment regional pe zona de technologie si servicii pe suport Android, la Crystal Palace Ballrooms.


In prima zi de conferinte vor fi prezentate mai multe subiecte de interes, cum ar fi: model/ APIs, Cloud Services, Mobile Monetization, Android TV, Virtual Reality, Testing, Architecture, best practices s.a. A doua zi va gazdui o sesiune Barcamp pentru dezvoltatori (‘the stage is yours’), workshop-uri si prezentari.

 
Specialisti din tara si strainatate ne vor onora cu prezenta in cadrul editiei din acest an. Lista completa a speakerilor in curs de definitivare, o puteti gasi actualizata pe website-ul evenimentului.


“droidcon” ofera oportunitatea de interactiune sociala, stabilirea de parteneriate si obtinerea de feedback si mentorat din partea expertilor si promoveaza cele mai noi idei tehnologice utile comunitatilor profesionale din Bucuresti si din Romania.

 
Cei interesati isi pot achizitiona tichete cu preturi incepand de la 49 euro, iar mai multe categorii sociale beneficiaza de reduceri. De asemenea, in anumite conditii, dezvoltatorii pot obtine decontarea cheltuielilor de transport si cazare (in limita a 330 euro). Detalii pe www.droidcon.ro.