Dragon Mobile Assistant beta pentru Android primeste un update si permite lansarea aplicatiilor si muzicii prin comanda vocala

27

Nuance a reimprospatat aplicatia Dragon Mobile Assistant pentru dispozitivele Android pentru a permite utilizatorilor sa acceseze mai multe functii prin simpla folosire a comandei vocale. Aplicatia se afla inca in varianta beta, dar permite acum setarea alarmei, lansarea de aplicatii si redarea de muzica, pe langa optiunile deja existente de a initia un apel, primire de instructiuni si postarea de statusuri pe retelele sociale prin comanda vocala. De asemenea, rostirea comandei “Hi, Dragon”, face interfata standard sa dispara si, din acel moment, utilizatorii pot dicta mesaje text, pot face insemnari cu privire la viitoare intalniri si multe altele.

“Clientii au solicitat Dragon Mobile Assistant pentru Android intr-o proportie foarte mare, dupa ce aceasta aplicatie a fost lansata in luna octombrie.”, a declarat Michael Thompson, unul dintre oficialii Nuance Mobile. “Astfel , am extins disponibilitatea aplicatiei si am adaugat unele dintre optiunile cele mai populare in cazul aplicatiilor de asistenta vocala”, a continuat Thompson.

Aplicatia Dragon Mobile Assistant functioneaza numai pentru dispozitivele Android care ruleaza sistemul de operare Android 2.3 si mai nou. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul online Google Play.

 

Sursa: Engadget