Doua telefoane Nokia nelansate inca au fost dezvaluite inaintea debutului asteptat pe 2 aprilie

27

Pe langa recentele telefoane Nokia cu Android care au ajuns pe piata, se pare ca firma mai planuieste sa lanseze inca doua peste maxim doua saptamani. Acest lucru inseamna mai multa treaba pentru Microsoft care are drept principala platforma pentru Windows Phone dispozitivele celor de la Nokia.

 

Un site de specialitate a consemnat ca Nokia va lansa dispozitivele noi pe data de 2 aprilie, adica in prima zi a evenimentului BUILD organizat de Microsoft. Zvonurile spun ca smartphone-urile care se vor lansa vor fi Lumia 930, dar si mult asteptatul Lumia 630. Din pacate, site-ul de specialitate nu precizeaza nicio sursa oficiala si noteaza doar ca e vorba despre “o sursa de incredere”.

 

Conform altor informatii de pe internet, Nokia Lumia 630 va fi un smartphone entry-level care va viza tarile in curs de dezvoltare. In ceea ce priveste Nokia Lumia 930, acesta va fi, cel mai probabil, un dispozitiv de un nivel mai inalt, cu un ecran HD de 5 inci. In plus, este posibil ca Lumia 930 sa fie alimentat si de un procesor quad-core Snapdragon.

 

Cel mai probabil, aceste doua noi smartphone-uri din gama Lumia vor rula viitorul sistem de operare Windows Phone 8.1 care se va lansa si el tot pe 2 aprilie, dupa cum sugereaza informatiile ajunse accidental pe internet in aceasta perioada.

 

Πηγή: BGR