Doua jocuri populare pe consola 3DS se intreapta catre platformele mobile

19

Doua jocuri foarte populare pentru consolele 3DS se indreapta acum catre dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android si iOS. Este vorba despre titlurile Professor Layton si Fantasy Life, iar compania producatoare Level-5 a anuntat ca va aduce jocurile pe smartphone-urile si tabletele din Japonia (deocamdata).

 

O publicatie de profil noteaza ca jocul Professor Layton in varianta sa mobila se va numi Layton 7 si se va indeparta cumva de ideea de rezolvare a unor puzzle-uri. Jocul va da posibilitate utilizatorilor sa identifice cine este “vampirul” prin intermediul unor informatii de tip prezicere. In ceea ce priveste Fantasy Life, versiunea sa mobila se va numi Fantasy Life 2: Two Moons and the Village of God si va ramane aproape de experienta role-playing a jocului pentru consola, dar va avea mai multe optiuni pentru constructia de orase.

 

Layton 7 si Fantasy Life 2 vor fi disponibile efectiv pe dispozitivele iOS si Android incepand din vara. Level-5 a lansat Layton 7 in vara cand a informat ca acesta va ajunge si pe consolele 3DS, dar si pe platformele mobile. Nintendo este un jucator nou pe segmentul de mobile si anuntase acum o luna ca intentioneaza sa creeze jocuri special concepute pentru smartphone-uri si tablete, planuri care fac parte din parteneriatul cu dezvoltatorul de platforme DeNa.

 

Πηγή: Engadget