Doua concepte iOS 9 imagineaza viitorul pentru iPhone 6

22

In curand, Apple va lansa noul sistem de operare iOS 9, motiv care a aprins imaginatia pasionatilor de tehnologie care au venit cu diverse concepte pentru viitorul ecosistem Apple. Este de asteptat ca viitorul iOS 9 sa se concetreze pe stabilitate, dar va aduce si numeroase functii noi pentru iPhone 6.

 

Doi entuziasti ai tehnologiei, insa, au creat materiale video care imagineaza viitorul iOS 9 si viitorul iPhone 6. Se fac sugestii interesante legate de performante, capacitatile de personalizare, functionalitatea aplicatiilor de baza, dar si la nivelul imbunatatirii interfatei si a experientei oferite utilizatorilor.

 

Creatorii conceptelor sugereaza ca noile optiuni ar putea function ape smartphone-urile compatibile iOS 9 fara sa mai fie nevoie de componente hardware suplimentare. Desigur, este de notat ca acestea sunt doar concepte si cu siguranta sunt departe de ceea ce are Apple in plan cu iOS 9. Cu toate acestea, materialele video merita urmarite intrucat prezinta idei si fatete interesante ale capabilitatilor smartphone-urilor si, cine stie, poate in viitor o parte dintre acestea vor deveni realitate.

 

 

 

Πηγή: BGR