Doua aplicatii care permit surprinderea de materiale video 4K cu iPhone 6

33

Procesorul A8 incoporat in smartphone-ul iPhone 6 are suport pentru surprinderea de materiale video 4K, insa software-ul camerei smartphone-ului nu permite acest lucru, asa cum se intampla in cazul dispozitivului Samsung Galaxy Note 4. Totusi, chiar daca in varianta standard iPhone 6 nu poate inregistra materiale video 4K, exista cateva solutii.

 

In magazinul online App Store se pot gasi doua aplicatii diferite care permit utilizatorilor sa profite de avantajele oferite de suportul 4K de care beneficiaza procesorul A8. Prin intermediul acestor aplicatii, utilizatorii pot surprinde, deci, materiale video la rezolutie 4K. Prima dintre aplicatii se numeste ProCam 2 si costa 1.99 dolari. Este de notat, insa, ca utilizatorii vor trebui sa faca o achizitie suplimentara in aplicatie, de 4.99 dolari pentru a putea filma 4K. Creatorii ProCam 2 sustin ca aplicatia ofera o rezolutie de filmare de 3264 x 1836 pixeli, care este apoi rescalata la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli.

 

Cea de-a doua aplicatie se numeste Ultrakam 4K si creatorii ei sustin ca aceasta ajuta utilizatorii “sa transforme iPhone 6 intr-un rival pentru GoPro Hero4 si Sony F55”. Aceasta aplicatie inregistreaza materiale video la o rezolutie de 3264 x 2448 pixeli si poate fi descarcata din App Store pentru 9.99 dolari.

 

Iata si un material video care arata o filmare 4K test cu iPhone 6 prin intermediul aplicatiei ProCam 2:

 

 

Πηγή: BGR