Donezi 10$ si poti castiga un rol in ‘Star Wars: Episode VII’ [video]

89

Regizorul viitorului Star Wars: Episode VII, J.J. Abrams, a anuntat initiativa Star Wars: Force for Change care te pune sa donezi bani daca vrei sa apari in viitorul film. Astfel, cu 10$ donati pentru programele UNICEF iti pot asigura invitatia pe platou, machiajul, costumul si un rol in Star Wars.

 

Cu cat dai mai multi bani (cam 50.000$), cu atat sansele cresc, iar daca nu castigi un rol in spatiu, ai sanse sa te alegi cu o sabie laser, un tricou, un poster cu Millennium Falcon sau cu ocazia de a vedea Episode VII in premiera, inainte de a aparea pentru restul planetei.

 

Asadar, renunti la 10$, te alaturi campaniei Force for Change si intri in tombola de alegere a castigatorului unui rol in viitorul film Star Wars care apare in decembrie 2015.

 

Omaze este campania care profita de dorintele fanilor de a-si vedea actorii preferati in schimbul unor sume de bani considerabile. Astfel, daca ai cateva zeci de mii de dolari, poti sa te plimbi cu Arnold Schwarzenegger intr-un tanc, sa iei cina cu George Clooney sau sa fi mers cu Heisenberg insusi la una dintre premierele de sezon ale Breaking Bad.

Πηγή: theverge