Domo POP-UP este noul concept de micro-magazine IT

27

Domo a lansat primului lant de magazine POP-UP din Romania, care va pune la dispozitia clientilor tehnologia IT&C incepand de ieri, 18 decembrie, in Bucuresti, in incinta parcarii Kaufland Colentina.

 

Domo POP-UP este un magazin care comercializeaza produse din categoriile telefoane, tablete, laptopuri si accesorii pentru acestea. Clientii vor beneficia de serviciile unui consultant de vanzari si vor avea acces la platforma pusa la dispozitia lor pentru a comanda produsele din portofoliul retailerului. Totodata, clientii vor putea plati utilitatile, reincarcarea electronica, rovinieta si alte servicii la terminalele speciale puse la dispozitie in magazin.

 

Primii 50 de clienti care vor cumpara produse din noul magazin vor primi cadou un card micro SD de 8GB, iar saptamanal vor avea oferte speciale, in exclusivitate. Domo planuieste extinderea retelei, magazinul din Bucuresti fiind primul dintr-o serie de 100 de astfel de magazine care vor fi deschise pana la finalul anului 2015, urmatoarele orase din planul de extindere fiind Calarasi, Resita, Caransebes, Timisoara si Giurgiu.