DOMO POP-UP, acum si in Bragadiru

30

Domo inaugureaza joi, 21 mai, primul sau magazin din reteaua DOMO POP-UP in Bragadiru, judetul Ilfov. Special pentru locuitorii orasului, numai in ziua deschiderii, incepand cu ora 9:00, primele 30 de persoane care viziteaza noul magazin DOMO POP-UP vor primi gratuit cate un incarcator auto universal.

 

In acelasi timp, clientii care vin in magazin vor avea acces la o platforma moderna care ofera posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmand a-l primi direct la domiciliu in decurs de maximum 24 de ore, in mod gratuit pentru comenzile de peste 90 ron.

 

Magazinul va gazdui terminale speciale pentru plata rapida a facturilor la utilitati, reincarcare electronica, cumparare Rovinieta si achizitia biletelor la meciuri, concerte sau alte evenimente din reteaua Eventim. Magazinul DOMO POP-UP din Bragadiru va functiona la adresa str. Povernei numarul 18, la intersectia cu soseaua Alexandriei, vizavi de Primaria orasului, in intervalul orar 09:00 – 18:00, in fiecare zi, de luni pana duminica si va avea program prelungit in ziua inaugurarii (9:00 – 20:00).