DOMO a anuntat schimbarea echipei de management

26

DOMO anunta o noua componenta a echipei de management. Noii numiti in echipa de conducere sunt din specialisti cu experienta in retail, finante, vanzari, marketing, logistica sau resurse umane.

 

Decizia vine dupa ce, recent, Samsung a cerut in instanta deschiderea procedurii de insolventa Family Home Concept, grupcare detine si lantul de magazine DOMO. Motivele invocate ar fi fost o serie de indatoriri si intarzieri la plata. Ca urmare a problemei, s-a decis schimbarea echipei de conducere. Structura noii echipe de management a DOMO este:

 

Anca David – Chief Financial Officer DOMO SRL

Cu 19 ani de experienta in finante, management si servicii de consultanta financiara si de afaceri, Anca David a ocupat de-a lungul carierei sale functii care i-au permis o dezvoltare complexa in retail, acumuland o experienta bogata in managementul financiar in retail in cadrul unor companii private din domenii precum comert farmaceutic, imobiliare industriale, dar si in institutii publice educationale. In plus, ea este Managing Director in cadrul unui start-up, oferind de asemenea consultanta financiara la nivel european.

 

Adelina Fronea – HR Director DOMO SRL

Adelina Frone a gestionat de-a lungul carierei proiecte de HR de evaluare, traininguri, coaching, performance assessment sau evaluare pentru clienti precum: Italsofa Romania, Libra Bank, Heineken Romania, UPC, Alro Slatina, Raiffeisen Bank etc. Timp de 4 ani a coordonat businessul unei companii de Management si Consultanta strategica de business. De asemenea, a fost project manager pentru 3 proiecte europene POSDRU de HR si cercetare. Anterior, a ocupat pozitii de Sales Manager si Senior Key Account Manager in cadrul unor companii de software sau telecom.

 

Elena Cristina Costachescu – Chief Marketing Officer, DOMO SRL

Elena Cristina detine o experienta de peste 16 ani in marketing si vanzari, cu accent pe pozitionarea strategica de brand, programe de comunicare integrata, management de produs, trade marketing, programe de loializare si de customer experience. Anterior, a ocupat functia de Marketing Director in cadrul Altex, unde a dezvoltat platforme noi de comunicare si a desfasurat campanii integrate de marketing si vanzari.

 

Luminita Cristina Moise – Director Economic, DOMO SRL

Luminita Moise vine de pe pozitia de Audit Manager din cadrul PriceWaterHouseCoopers, compania unde a activat timp de 7 ani, ocupand diferite functii care includ audit financiar, tax management sau consultanta. Anterior, s-a ocupat de audit financiar in cadrul Deloitte, dezvoltand pana in prezent o cariera in domeniu de peste 10 ani. Este trainer certificat, detine un MBA in finante, contabilitate, controlling si audit in cadrul Universitatii din Orléans, Franta. In plus, ea este membra in CAFR, CECCAR, CCF Romania si in cadrul Associations of Chartered Certified Accountants, Glasgow, Marea Britanie (timp de 6 ani).

 

Irinel Popescu ocupa pozitia de International Sales Director Romania & Moldova in cadrul DOMO SRL din iulie 2015. Irinel are o experienta de peste 14 ani in retail, in cadrul unor companii de renume. Si-a inceput cariera in grupul Metro, ocupand diferite functii de-a lungul timpului in cadrul acesteia. Are o importanta experienta la nivel international in Ungaria, in cadrul Tesco, unul dintre cei mai mari retaileri de pe plan mondial, unde in perioada 2011 – 2015 a lucrat pe pozitia de Area manager si ulterior Business Development Manager.

 

Noua echipa de management va fi coordonata de Kim Koellner, CEO al DOMO SRL din 2013. Koellner are peste 10 ani de experienta in domeniul retail pe pietele din Franta, Germania si Romania. Este de origine sud-coreeana si a urmat studiile in Germania si Statele Unite.