Dolfi, gadget-ul care poate transforma orice chiuveta obisnuita intr-o masina de spalat ultra-performanta

39

Cu aproape o luna ramasa pentru a strange bani prin campania de pe Indiegogo, Dolfi a depasit deja suma de 100.000 de dolari pe care voia sa o atinga si a convins multi sustinatori sa doneze peste 25.000 de dolari peste suma stabilita pentru a finanta proiectul.

 

Dolfi este, de fapt, un gadget de mici dimensiuni, de marimea unui smartphone, care poate spala hainele delicate folosind tehnologia ultrasonica pentru a elimina mizeria. Acest lucru se poate realiza in chiuveta in care hainele sunt scufundate in apa sau in orice alt container unde se gaseste apa si detergent. Pentru a termina procesul de spalare, Dolfi are nevoie de doar jumatate de ora, iar totul nu necesita spalare de mana deloc, intrucat ultrasunetele vor crea valuri in apa. Aceste valuri vor curate murdaria de pe haine.

 

Din pacate, utilizatorii Dolfi nu vor putea spala mai mult de doua kilograme de haine la fiecare folosire. Mai este de notat ca Dolfi nu se ocupa decat de partea de spalare, ceea ce inseamna ca cei care folosesc dispozitivul vor trebui sa clateasca singuri hainele.

 

Cel mai ieftin gadget Dolfi costa 99 de dolari pe Indiegogo si ar trebui sa inceapa sa fie livrat catre sustinatori in luna august. Iata si un material video care explica tehnologia care sta in spatele dispozitivului Dolfi:

 

 

Πηγή: BGR