DolceTV.ro introduce 14 canale noi

27

DolceTv.ro si-a diversificat grila de programe introducand 14 canale TV noi incluzand canale de documentare, filme, stiri si desene animate. Canalele nou introduse vor fi disponibile si pe aplicatia Dolce Mobile TV.

Cele 14 noi canale sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN si TLC.

“O parte dintre aceste noi canale au fost introduse in prima parte a acestui an in grila noastra de continut liniar si pentru ca noi credem in conceptul <>, a fost o decizie fireasca sa le adaugam si in lista de canale disponibile pe dolcetv.ro a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

In grila Dolce TV se regasesc la acest moment 40 de canale care pot fi urmarite live, inregistrari ale unor emisiuni de stiri si sportive, dar si peste 50 de noi scurt-metraje, al caror numar va ajunge la peste 60 in iunie, inclusiv documentarul difuzat in exclusivitate la acest moment “Away to Norway”.

De asemenea, luna urmatoare vor fi adaugate in filmoteca dolcetv.ro si aproximativ 20 de filme premiate cu Oscar sau inscrise in aceasta cursa, pentru cei care iubesc mega-productiile hollywoodiene.    

Lansat in 2011, http://www.dolcetv.ro/, a fost primul si cel mai dinamic portal video integrat online din Romania care aduce pe aceeasi platforma, filme, emisiuni TV live sau inregistrate de toate genurile, dar si con?inut video sportiv. Platforma este accesibila clientilor Romtelecom si NextGen, iar celor COSMOTE Romania – prin intermediul aplicatiei  Dolce Mobile TV.