Dolce Sport, singurele canale TV care vor transmite urmatoarele 3 sezoane ale UEFA Champions League si UEFA Europa League

  44

  Canalele TV Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competitii de fotbal din Europa, dupa ce Telekom Romania a castigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicatii mobile ale UEFA Champions League si ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018.

   

  Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi vazute, in urmatoarele 3 sezoane, in meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD si doua canale HD), dar si prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, in direct sau in reluare, precum si rezumatele de la miezul noptii din fiecare competitie si magazinele saptamanale.

   

  Ne bucuram sa aducem inca o veste buna pentru microbisti in preajma sarbatorilor de iarna. Ne-am propus de la inceput sa construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League si UEFA Europa League au fost in oferta noastra inca de la aparitia Dolce Sport, in 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienții nostri se pot bucura de o experiența noua si unica urmarind meciurile celor doua competiții internaționale – de oriunde, pe orice tip de ecran si exclusiv pe Dolce Sport, a declarat Vlad Enachescu, directorul general al Dolce Sport.