Dolce Sport a implinit 5 ani

303

Dolce Sport, postul TV al Telekom Romania dedicat evenimentelor sportive nationale si internationale, aniverseaza luna aceasta cinci ani de la intrarea in emisie.

 

In acest rastimp a transmis cele mai importante competitii sportive internationale precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga, Liga 1, La Liga, Formula 1, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), NBA, turnee ATP si WTA, Liga Campionilor la handbal masculin si feminin sau Campionatele Mondiale de handbal masculin si feminin.

 

Potrivit lui Vlad Enachescu, directorul general al Dolce Sport, prima si poate cea mai mare provocare pe care a infruntat-o a fost intervalul scurt pe care l-a avut la dispozitie pentru a materializa proiectul. Nu multi stiu ca Dolce Sport a trecut de la concept la emisie in doar o luna de zile. La aniversarea a cinci ani de emisie poate spune insa ca si-a implinit visul de a realiza o emisiune vie, puternica si importanta pe piata, in care sa se discute despre fotbal, prezentand toate aspectele acestui fenomen, dar evitand cancan-urile. Vorbim fireste despre emisiunea “Minutul 91”.

 

In prezent, televiziunea a ajuns la un numar de patru canale TV, necesare pentru a transmite simultan, in direct, cele mai importante spectacole sportive. Cele mai recente realizari ale Dolce Sport sunt includerea in grila de programe a meciurilor din La Liga, obtinerea licentei de transmisie a meciurilor Euro 2016 si campania “Miscarea face bine” sub tutela careia se desfasoara “Cea mai mare ora de sport“.