Doar design-ul noului smartwatch de la LG este demn de incheietura unui agent 007

26

In toata gloria lui, LG dezvaluie oficial noul smartwatch Android Wear, G Watch R, o alternativa mai eleganta, mai clasica si mai subtila decat predecesorul patratos care irita si incheieturile utilizatorilor, LG G Watch.Totodata, G Watch R a fost promovat si ca un concurent al Moto 360.

 

G Watch R intra in competitie cu Moto 360, primul smartwatch care ne-a placut de cand l-am vazut, cel putin in ceea ce priveste partea de design. Credem ca avem un nou preferat pe partea asta, deocamdata, pana se lanseaza si Moto 360 oficial. 

 

lg_smartwatch_design

 

In ceea ce priveste functionalitatea, un agent 007 ar putea pierde misiuni, in principal din cauza duratei bateriei G Watch R. Bateria de 410mAh, cu 10mAh mai mult decat predecesorul sau, nu ofera decat ceva mai mult de o zi de functionare la o singura incarcare.

 

La fel ca G Watch, noul smartwatch vine cu o curea de 22 mm, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2Ghz, cu 512MB RAM si 4GB memorie interna, cu rezistenta la apa timp de 30 de minute doar pana la un metru adancime.

 

Ce aduce nou G Watch R sunt un monitor cardiac asezat in spatele cadranului si un buton de putere in lateral. In schimb, pe display-ul de 1.3 inch, cu rezolutie 320×320, ii lipseste bara neagra care ar trebui sa adaposteasca un senzor de lumina  si alte actiuni pentru display. Inca nu se stie daca G Watch R nu va oferi aceste comenzi de display, ramane de vazut in octombrie sau noiembrie, cand se va lansa pe piata, la un pret inca necunoscut.

Πηγή: engadget