Dispozitiv pentru monitorizarea vremii pe iPhone

42

Furnizorul de echipamente de monitorizare a vremii Netatmo a prezentat un nou dispozitiv numit Urban Weather Station (în traducere, „statia meteorologica urbana”). Aparatul monitorizeaza datele meteorologice in interiorul cladirilor si in aer liber si e special conceput pentru sistemul de operare al lui Apple, iOS. Temperatura, umiditatea, presiunea atmosferica, nivelul de zgomot si concentratia de dioxid de carbon sunt mnitorizate si transmise prin Wi-Fi catre aplicatie.

 

Pe langa primirea in timp real a unor notificari despre calitatea aerului si starea vremii, utilizatorii au acces si la un cont online in care sunt pastrate toate datele acumulate de la cumpararea dispozitivului. Prin aceasta lansare Netatmo urmareste sa creeze cea mai mare retea de monitorizare  a vremii construita vreodata.

 

Urban Weather Station include o prognoz? de ?apte zile ?i un indicator pentru citirea nivelului de dioxid de carbon. Statia meteo in miniatura informeaza si despre nivelul de poluare fonica, dar ofera si date despre temperatura si presiunea atmosferica.

 

Dispozitivul poate fi achizitionat online la pretul de 179 de dolari. Aplicatia Netatmo poate fi descarcata gratuit de pe App Store.

 

Sursa: Electronista