Discuție despre securitatea IT cu o cercetare dedicată și un blog de specialitate

31

Compania de servicii integrate și consultanță IT Power Net Consulting lansează astăzi două provocări mediului de afaceri din România, în principal persoanelor responsabile cu gestionarea infrastructurilor IT sau implicate în activitățile IT ale companiilor și firmelor românești.

Prima provocare este o cercetare pe bază de sondaj menită să stabilească un benchmark privind modul în care responsabilii de IT din companiile românești privesc amenințările prezente și viitoare în domeniul securității informaționale.

Începută în vara acestui an, cercetarea va continua și în luna septembrie, urmând ca rezultatele să fie anunțate în cursul lunii octombrie a acestui an. Toți specialiștii IT interesați pot să completeze formularul aici.

Rezultatele cercetării inițiate de Power Net Consulting vor putea fi dezbătute și pe blogul de specialitate techclub.ro, alături de articole care vor pune în discuție și alte teme importante pentru profesioniștii din domeniu. Astfel, pe lângă securitatea informațională specialiștii Power Net Consulting vor detalia și alte componente importante precum strategii ideale pentru implementarea sau dezvoltarea diverselor aplicații de business necesare în diverse contexte, optimizarea infrastructurii companiilor pe fiecare nivel de complexitate, samd. Accesul la articole va fi liber și gratuit, vor exista însă materiale de specialitate (rapoarte, analize) pentru care va fi necesară înregistrarea.

De asemenea, Power Net Consulting invită întreaga comunitate de profesioniști IT din România într-un grup dedicat de LinkedIn, Grupul TechClub.ro, unde vor fi dezvoltate și exemplificate temele lansate atât în cadrul cercetării cât și prin articolele publicate pe blog.