Detaliile tehnice pentru tabletele LG G Pad au fost anuntate

26

LG a anuntat pentru prima data ca intentioneaza sa lanseze o serie de 3 tablete G Pad in mai, insa nu a oferit atunci niciun fel de detalii cu privire la specificatiile tehnice ale dispozitivelor. Totusi, recent, LG a dat specificatiile tehnice publicitatii si a devenit clar ca niciunul dintre cele trei dispozitive nu va concura pe segmentul high-end.

 

Tableta LG G Pad 7.0 vine echipata cu un ecran de 7 inci care ofera o rezolutie de 1280 × 800 pixeli. Procesorul care alimenteaza G Pad 7.0 este un quad-core de 1.2 GHz, capacitatea de stocare este de 8 GB si poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD, iar bateria are o capacitate de 4.000 mAh. In plus, mai exista o camera foto de 3 megapixeli, iar tableta se va comercializa in mai multe variante de culori – negru, alb, portocaliu deschis si albastru deschis.

 

In ceea ce priveste specificatiile tabletei G Pad 8.0, aceasta este echipata cu un ecran de 8 inci, 16 GB spatiu de stocare ce poate fi extins prin intemediul unui card microSD, o camera foto de 5 megapixeli si o baterie cu o capacitate de 4.200 mAh. Procesorul este acelasi ca si pe G Pad 7.0.

 

Specificatiile lui G Pad 10.1 sunt aceleasi cu cele ale G Pad 8.0, diferenta fiind ca G Pad 10.1 are o baterie cu o capacitate de 8.000 mAh si se comercializeaza in variantele de culori negru si rosu.

 

QPair 2.0 este instalat pe toate cele trei tablete si are rolul de a face o legatura intre platforma Android de pe smartphone-uri si cea de pe tablete. Acest sistem este simiar cu cel pe care Apple il numeste Continuity in cazul iOS. Pe langa acestea, alte optiuni pe care tabletele le includ sunt Knock Code, Smart Keyboard si Dual-Windows (care permite lucrul in regim multi-tasking).

 

LG G Pad 7.0 va fi facuta dinsponibila in Europa in aceasta saptamana, iar celelalte doua dispozitive ii vor urma curand. Disponibilitatea tabletelor in alte regiuni ale lumii urmeaza sa fie, probabil, anuntata. LG nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la pretul de comercializare a gamei de tablete LG G Pad.

 

Πηγή: PocketNow