Detaliile despre Moto G5 şi G5 Plus dezvăluite cu mult timp înainte de lansare

217
Moto G5 Plus

Lenovo şi Motorola au în plan să lanseze noile modele din familia Moto G la Mobile World Congress (MWC) 2017, dar un retailer spaniol ne oferă, cu mult timp în avans, şansa de a arunca o privire mai atentă asupra noilor Moto G5 şi G5 Plus.

Din datele “scurse” modelul standard Moto G5 este echipat cu display de 5 inci cu rezoluţie Full HD 1080p, procesor Snapdragon 430, octa-core de 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare intern, slot pentru card microSD şi o baterie de 2.800 mAh cu suport pentru sistemul de încărcare “10W”.

Acest model este chipat cu o cameră principală de 13 MP şi una frontală de 5 MP. Moto G5 va rula pe Android 7.0 Nougat, va avea o carcasă rezistentă la stropi şi scanner pentru amprente. Mai jos aveţi prezentarea completă a lui Moto G5.

Moto G5 Plus
Fratele, ceva mai mare, Moto G5 Plus are un display de 5,2 inci cu rezoluţie Full HD, ca şi modelul standard. Acesta vine cu un procesor ceva mai bun, Snapdragon 625, octa-core tactat la 2 GHz, dar aceeaşi cantitate de RAM, adică 2GB. Acesta vine cu 64 GB spaţiu de stocare intern care poate fi extins cu ajutorul slotului pentru card microSD.

Setul de camere este acelaşi ca pe fratele său mai mic, adică de 13 MP cea principală şi de 5 MP cea frontală, dar vine cu o baterie ceva mai mare, de 3.000 mAh şi sistem de încărcare rapidă “TurboPower”.

La fel ca şi Moto G5, modelul Plus vine cu carcasă rezistentă la stropi, senzor pentru amprente şi Android 7.0 Nougat la bord.

Telefoanele ar fi trebuit prezentate oficial la MWC 2017, dar iată că încă odată, retailerii nu pot să ţină deloc secrete.