Destiny – The Collection disponibil din 20 septembrie

207

Bungie și Activision Publishing anunță pachetul complet Destiny – The Collection, cea mai cuprinzătoare ofertă în materie de gaming din acest an.

 

Pachetul conține jocul de bază, toate expansiunile care s-au lansat până acum, cât și următoarea, Destiny: Rise of Iron, astfel încât Destiny – The Collection este ocazia perfectă pentru noi gardieni de a se alătura luptei pentru supraviețuirea omenirii. Destiny – The Collection va fi disponibil odată cu Rise of Iron pe 20 septembrie 2016 pentru PlayStation 4 și Xbox One.

 

Destiny The Collection este ocazia perfectă pentru jucătorii care nu au mai încercat Destiny până azi”, a afirmat Byron Beede, Sr. Vice President pentru Destiny din cadrul Activision. “Destiny The Collection vine la pachet cu cea mai nouă și incitantă expansiune, dar include și posibilitatea de a avansa un personaj în nivel pentru ca jucătorii cei noi să se poată bucura de experiența Destiny împreună cu prietenii lor care joacă deja.”

 

Destiny te aruncă într-o lume măcinată de conflict unde tu ești un gardian al ultimului oraș de pe planeta noastră. Vei explora ruine antice din sistemul nostru solar pe măsură ce joci campania single-player, te vei alătura prietenilor tăi pentru activități de tip co-op în trei sau șase jucători, te vei duela cu prietenii tăi în modul competitiv al jocului și îți vei dezvolta personajul pentru a-l transforma într-un erou unic.

 

The Collection este cotat 16+ în sistemul PEGI. La lansare, jucătorii de pe PlayStation vor avea acces la conținut Rise of Iron ce va rămâne exclusiv până în toamna anului viitor.