Destiny Expansion II: House of Wolves este disponibil pentru toate consolele

31

Destiny Expansion II: House of Wolves este disponibil incepand de astazi pentru consolele Xbox si Playstation. Noul expansion pune la dispozitia jucatorilor trei harti noi, o noua arena co-op, un eveniment multiplayer saptamanal, imbogateste arsenalul si creste level cap-ul. Cei care au ales o consola Playstation, primesc bonus o harta pvp de care se vor bucura in exclusivitate pana in toamna lui 2015.

 

De asemenea, House of Wolves aduce cu sine un nou eveniment multiplayer saptamanal in Crucible, Trials of Osiris, cat si o noua arena co-op, Prison of Elders.

 

In House of Wolves, Regina Awoken invita Gardienii sa-i vaneze pe cei din rasa Fallen apartinand House of Wolves, initial loiali reginei si apoi tradatori, ca razbunare pentru modul in care acestia s-au revoltat. Viziteaza Reef, vaneaza tradatorii Fallen si pune mana pe cele mai tari recompense.

                       

CARACTERISTICI:

 

 • O noua arena co-op – Situata in Prison of Elders, echipe de trei jucatori se confrunta cu valuri de inamici din ce in ce mai puternici pentru a obtine recompense legendare si exotice. Matchmaking-ul este disponibil pentru acest mod, dar se pot forma si grupuri care pot juca pe un nivel de dificultate superior pentru a obtine recompense si mai importante.

 

 • Un nou eveniment multiplayer – The Trials of Osiris este un nou eveniment multiplayer 3v3 saptamanal care se bazeaza pe un nou mod, Elimination, in care nu exista respawn, coechipierii fiind cei care pot readuce la viata un gardian cazut la datorie. Acest mod recompenseaza gardienii cu iteme din ce in ce mai bune, pe masura ce acestia castiga meciuri.

 

 • Echipament nou – Gardienii pot castiga arme, armuri si iteme noi, inclusiv legendare si exotice, dar si cu tematica Fallen. Nu in ultimul rand, House of Wolves vine cu embleme, shadere si nave noi.

 

 • Nivel crescut – Nivelul Light creste acum la 34, iar armele si armurile legendare si exotice obtinute anterior pot beneficia de pe urma cresterii in nivel.

 

 • Noi misiuni si questuri – Aventuri noi sunt acum disponibile prin intermediul misiunilor si questurilor care ii au in centru pe Petra Venj din garda reginei and Variks, un Fallen loial acesteia.

 

 • Un nou spatiu social – Localizat in The Reef, acest spatiu ofera acces la comercianti noi, dar si la recompense si misiuni noi.

 

 • O noua activitate de tip strike: The Shadow Thief – Reviziteaza Luna si vaneaza-l pe celebrul mercenar Fallen numit Taniks.

 

 • Noi harti multiplayer: 
 • Black Shield – o fosta baza Cabal de pe Marte
 • Thieves’ Den – o ascunzatoare Fallen de pe Venus
 • Widow’s Court – o harta asimetrica localizata in Dead Zone, pe Pamant.

 

 • Continut exclusiv pentru platformele PlayStation – Cei care joaca Destiny pe platformele PlayStation au acces la a patra harta pentru modurile de multiplayer competitiv. Denumita Timekeeper, actiunea are loc pe Marte, intr-o locatie construita de catre Vex.

 

Ca bonus pentru toti jucatorii Destiny, hartile de multiplayer competitiv din primul expansion, The Dark Below, sunt acum disponibile tuturor.

 

Pentru platformele PlayStation 3 si PlayStation 4, expansion-ul este disponibil via PlayStation Store Romania la 90 RON individual sau ca parte din Destiny Expansion Pass, disponibil la 157 RON.