Delta lanseaza aplicatia Fly Delta pentru iPad

23

Compania aeriana Delta nu numai ca a inceput sa ofere acces Wi-Fi in timpul zborurilor, dar firma a inceput si o revolutie digitala. Pe langa imbunatatirile aduse site-ului, compania aeriana Delta a lansat si o aplicatie special pentru iPad, numita simplu Fly Delta.

Fly Delta este o aplicatie gratuita si permite utilizatorilor sa faca lucruri obisnuite ca check-in si rezervare de bilete, dar ofera si alte facilitati. Pe langa faptul ca serveste drept ghid de calatorii portabil, oferind utilizatorilor informatii despre destinatii, aplicatia va servi si unor nevoi din timpul zborului, cum ar fi cumpararea de acces Wi-Fi si alte beneficii.

In plus,  optiunea “Glass Bottom Jet” ofera o harta interactiva a regiunii peste care avionul zboara si exista si integrari pentru retelele sociale. Totusi, de remarcat este  optiunea Fly Delta pentru sistemele de operare iOS 6, numita “Passbook Integration“. Aceasta optiune permite utilizatorilor sa nu mai ia cu ei biletul de imbarcare intrucat toate datele vor fi stocate in aplicatie.

Iata un material video care demonstreaza cum functioneaza aplicatia Fly Delta:

 

 Sursa: Engadget