Dell Venue 8 7840 primeste update la Android Lollipop

20

Dell a intarziat destul de mult livrarea update-ului Android 5.0 Lollipop pe tableta Venue 8 7840. Recent, insa, compania a recuperat intarzierea si a oferit utilizatorilor posibilitatea de upgrade la versiunea Android 5.0.2 Lollipop a sistemului de operare.

 

Android Lollipop aduce Material Design pe Venue 8 7840, dar si alte imbunatatiri pe care utilizatorii le asteptau deja de ceva vreme. Versiunea anterioara a sistemului de operare era, de fapt, o versiune foarte putin modificata de Android KitKat, dar Lollipop aduce, asa cum intentiona si Google, o varianta mai curata de design.

 

De notat ca Android 5.0.2, facut disponibil recent pentru Venue 8 7840, nu este cea mai noua versiune de sistem de operare Google, intrucat acela a ajuns deja la Android 5.1. Chiar si asa, imbunatatirile de care vor beneficia utilizatorii tabletei Dell sunt importante. Pentru a avea acces la update, cei care detin o tableta Dell Venue 8 7840 trebuie sa viziteze sectiunea System Update din setarile dispozitivului.

 

Πηγή: PocketNow