D-Link lanseaza o noua gama de dispozitive pentru smarthome

23

D-Link Romania a prezentat astazi noile sale accesorii, indispensabile pentru a creste coeficientul de inteligenta dintr-o locuinta. Acestea sunt o priza inteligenta, doua camere si un Music repeater.

 

Accesoriile, conectate in permanenta la internet prin WiFi, pot fi controlate direct de pe smartphone si tableta sau pot fi configurate sa se activeze automat, prin intermediul aplicatiei mydlink Home. De exemplu, atunci cand senzorul mydlinkTM HomeDCH-S150 inregistreaza miscare, el poate activa priza inteligenta la care este conectata o sursa de lumina sau televizorul. Senzorul poate trimite notificari catre telefonul sau tableta utilizatorului si poate activa camere de supraveghere. 

 

Priza mydlinkTM HomeDSP-W215 poate fi utilizata ca bariera intre reteaua de alimentare si consumator, poate fi setata sa permita alimentarea doar in anumite intervale ale zilei si poate monitoriza consumul de energie, alertand utilizatorul cand consumul se apropie de un prag superior prestabilit.

 

Cele doua camere de supraveghere, IP HD mydlinkTM Home DCS-935L si IP 360 mydlinkTM HomeDCS-5010L, sunt prevazute cu leduri IR pentru filmare nocturna si dispun de compresie H.264 in timp real, un codec de compresie deja invechit, recomandat doar daca urmariti capturile camerelor cu telefonul sau tableta conectare prin WiFi sau daca aveti un abonament generos de date. Modelul 360 este unul pan-tilt-zoom (PTZ), aceasta insemnand ca puteti controla cadrul si zoom-ul de la distanta cu un PC, telefon sau tableta.

 

Un alt dispozitiv prezentat este repeater-ul Music Everywhere mydlinkTM Home DCH-M225. Acesta poate reda melodiile stocate pe dispozitive cu DLNA sau AirPlay in conditiile in care ii atasati boxe audio. Cei care locuiesc in spatii restranse vor avea nevoie de o doza mare de imaginatie pentru a-i gasi rostul.

 

Accesoriile vor aparea luna aceasta in oferta IT/electrocasnice a magazinelor din Romania, iar in curand D-Link ne promite ca vom vedea si un apometru smart.