D-Link are un nou președinte și anunță centralizarea operațiunilor din Europa

28

D-Link îl numește pe John Hsuan președinte al D-Link Corporation și anunța centralizarea operațiunilor europene sub conducerea lui Thomas von Baross.

 

John Hsuan îl înlocuiește pe Roger Kao, care a decis să se retragă de la conducerea companiei. Frate al fondatorului Ken Kao, Roger Kao deținea funcția de președinte din septembrie 2011. John Hsuan preia conducerea grupului taiwanez care are în prezent 3000 de angajați în toata lumea și o rețea de 185 de birouri de vânzări în 65 de țări. 

   

John HsuanAștept cu nerăbdare provocările care vin odată cu numirea mea ca Președinte al D-Link, la nivel global. Mandatul meu este să consolidez imaginea brand-ului D-Link în această eră a digitalizării. Obiectivul este să înțelegem cât mai bine cum interacționează clienții de astăzi cu tehnologia astfel încât să continuăm să dezvoltăm noi produse inovative în lumea rețelelor și comunicațiilor”, a declarat John Hsuan.

 

Hsuan are o experiență de peste 20 ani în industria IT, contribuind la fondarea a peste 20 de companii. Cel mai recent, acesta a deținut mai multe poziții de executive management în cadrul UMC (United Microelectronics Corporation), producător taiwanez de semiconductoare.

 

În ceea ce privește activitatea D-Link Europe, compania anunță centralizarea opertațiunilor prin stabilirea a două mari regiuni de vânzări. În cadrul acestui proces de reorganizare, Thomas von Baross este numit vicepreședinte Europa de Nord, Centrală și de Est, decizie efectivă imediat. Pe lângă țările din Europa Centrală și de Est, Thomas von Baross se va ocupa de activitatea D-Link în zona Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), Suedia, Finlanda, Danemarca și Norvegia. Noua structură este găndită să crească influența D-Link în Europa, permițând companiei să-și desfăşoare activitatea mult mai rapid şi flexibil pe piețele europene.

 

Thomas von BarossSunt încântat de încrederea care mi se acordă și de aceste noi responsabilități. Alături de echipa mea, voi depune toate eforturile să consolidez poziția D-Link pe piață. Ne concentrăm pe meținerea succesului D-Link în retail, e-tail și proiecte business, dar și pe dezvoltarea de noi canale de vânzare”, explică Thomas von Baross.

 

Thomas von Baross preia operațiunile companiei în țările nordice și zona Benelux de la Mats Brager, care părăsește compania după 20 de ani. Stefano Nordio, vicepreședinte D-Link Europa de Sud, UK & Irlanda, continuă să fie responsabil pentru afacerile D-Link în Europa de Sud, Marea Britanie și Irlanda. Thomas von Baross și Stefano Nordio raportează direct lui Kevin Wen, Președintele D-Link Europe.

 

Noua noastră structură organizațională ne permite să eficientizăm procesul decizional, dar și o mai bună integrare a resurselor. Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziția în zone cu potențial de creștere cum ar fi piața soluțiilor smart home, a soluțiilor de supraveghere video IP sau tehnologiilor inteligente pentru afaceri și să continuăm să stimulăm creșterea succesului D-Link în Europa, ca producător și funizor de soluții pentru utilizatori individuali și companii, dar și ca furnizor de servicii”, spune Kevin Wen.

 

Thomas von Baross are o experiență de 20 de ani în industria IT&C și a fost alături de echipa D-Link timp de 11 ani. Acesta a devenit Managing Director D-Link (Germania) GmbH in 2005, iar în 2010 a fost numit vicepreședinte D-Link Europa Centrală și de Est. Pe lângă Germania, Austria și Elveția, acesta a fost responsabil de operațiunile companiei în Bulgaria, Polonia, România, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria.

 

Schimbările petrecute la nivelul conducerii D-Link coincid cu aniversarea a 30 de ani a companiei, simbolizînd astfel startul unei noi ere pentru multinațională.