D-Link anunță dezvoltarea unei noi camere Wi-Fi, compatibilă cu Apple HomeKit

293

D-Link anunță dezvoltarea unei noi camere de supraveghere Wi-Fi compatibilă cu Apple HomeKit și noua aplicație Home de la Apple în iOS 10, dispozitiv ce va fi disponibil anul acesta. Producătorul de rețelistică D-Link devine astfel unul dintre cele mai importante brand-uri care s-a aliniat recent companiilor ce au asimilat tehnologia Apple Smart Home.

 

D-Link oferă o gamă extinsă de camere de supraveghere Wi-FI, dispozitive ce fac parte din porfololiul mydlink™ Home. Noua cameră D-Link® Wi-Fi a fost dezvoltată în categoria HomeKit’s camera – una dintre două cele mai importante tipuri de accesorii anunțate în cadrul conferinței Apple WWDC din San Francisco.

 

D-Link dezvoltă camere de supraveghere Wi-Fi de peste zece ani și înțelege importanța strategică a acestor dispozitive pentru ecosistemul apilicațiilor IoT dedicate locuinței”, spune Kevin Wen, președinte, D-Link Europe. “Împreună cu Apple am depus toate eforturile pentru a oferi o experiență unică a traiului într-o casă inteligentă care adresează nevoile reale ale clienților. Suntem încântați să anunțam ca acum, cu ajutorul camerei D-Link® Wi-Fi compatibile cu Apple HomeKit și aplicația Home de la Apple în iOS 10, familiile din întreaga lume au posibilitatea de a-și monitoriza locuințele mai simplu și în siguranță.”

 

Integrarea comenzilor Siri în serviciul Homekit permite activarea vocală a camerelor, ceea ce oferă familiilor și mai multe opțiuni prin care își pot controla și monitoriza locuința. 

 

Mai multe informații despre camera D-Link® Wi-Fi compatibilă cu Apple HomeKit vor fi disponibile pe parcursul acestui an.

 

 

Πηγή: dlink