D-Link a lansat doua noi camere de supraveghere, DCS-6210 si DCS-3010

15

D-Link pune la dispozitia consumatorilor doua noi camere destinate supravegherii locuintei sau a biroului. Cele doua camere IP, DCS-3010 si DCS-6210, va permit monitorizarea de la distanta, prin internet a punctelor de interes.

Puteti acum vizualiza anumite portiuni din imagine care nu sunt afisate din cauza protectiei datelor private (privacy mask). De asemenea, puteti opta pentru afisarea de text sau ceas in cadrul imaginii. In timp ce DCS-3010 este o foarte buna camera de supraveghere de interior, fixa, modelul DCS-6210 este pentru utilizarea la exterior, multumita certificarii IP66, cu carcasa ce protejeaza impotriva eventualelor acte de vandalism.

Ambele camere de supraveghere furnizeaza imagini si material filmat la rezolutie HD. DCS-3010 poate captura la maximum 1280 x 800 pixeli, iar DCS-6210 pana la 1920 x 1080 pixeli. Marea diferenta consta in designul celor doua camere. Modelul DCS-3010 este unul clasic, care poate fi atasat pe perete sau pe tavan, pozitionata corespunzator si reglata din baza. Prezinta un control al irisului incorporat ce asigura luminozitate perfecta pentru lentile. Aceasta permite deschiderea sau inchiderea automata a irisului in functie de conditiile de luminozitate. Camerele de supraveghere IP DCS-3010 si DCS-6210 suporta Power-over-Ethernet, ceea ce inseamna ca aveti nevoie doar de un cablu de retea de 10/100 Mbps pentru a integra camera in retea si pentru a o alimenta cu energie.

DCS-6210 este recomandata pentru functionarea la exterior. Carcasa de metal este vandal-proof (IK10) si rezista la jeturi de apa (IP66), astfel incât camera poate fi utilizata cu success in medii cu vibratii puternice (de exemplu, in domeniul transporturilor).  Caracteristica ePTZ digital, pan/tilt/zoom, va permite sa faceti zoom in in anumite sectoare de imagine, si pan & tilt acolo unde este necesar.

DCS-6210 si DCS-3010 suporta formate H.264 si MPEG-4 cu Motion JPEG compression (MJPEG) si transmite audio utilizand G.711 si G.726. Dimensiunea imaginii, rata de playback si  calitatea pot fi setate manual, in functie de amplasarea camerei. Este posibil sa vizualizati streamuri multiple (pana la 3 fluxuri cu compresie video diferita) simultan, in timpul transferului live, multumita Multicast IP. In situatia in care camerele de supraveghere trebuie sa functioneze independent, ele pot stoca streamuri video pe un card MicroSD/SDHC. Este posibila si inregistrarea pe un server compatibil din cadrul retelei, cu ajutorul clientului Samba integrat. Mai mult, accesarea camerei de supraveghere este protejata de parole si sisteme extinse de protectie, cum ar fi grupuri de utilizatori si limitari ale accesului. Accesul de la distanta este protejat separat; aceste streamuri video sunt criptate via HTTPS.

Administrarea si configurarea sunt realizate cu ajutorul unui browser sau utilizand software-ul gratuit  D-ViewCam. Acest software poate fi utilizat pe un computer cu sistem de operare Windows. Poate administra pâna la 32 camere, surprinde snapshot-uri, si trimite notificari de alarma prin e-mail sau incarca pe FTP atunci când detecteaza miscare in anumite zone. D-Link furnizeaza o aplicatie  user friendly pentru accesarea imaginilor din alta locatie. Aplicatia este pentru dispozitivele mobile cu iOS si Android si poate fi descarcata gratuit din app store.

Disponibilitate si preturi

Camerele de supraveghere IP DCS-3010 si DCS-6210 pot fi comandate acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution si SCOP Computers.

Pretul recomandat de vânzare in retail este aproximativ 1.250 RON + TVA pentru DCS-3010 si de 1.900 RON + TVA pentru DCS-6210.

 

D-Link DCS-3010 – caracteristici principale

DCS-3010

 • Camera Fixa, cu suport care se poate roti, pentru utilizarea la interior
 • Camp reglabil pentru zone private si miscare
 • Senzor de 1/4” megapixel cu rezolutie de pana la 1280 x 800
 • Alimentare Power-over-Ethernet cu ajutorul unul cablu Ethernet 10/100
 • Slot de card MicroSD/SHDC
 • Compresie H.264, MPEG4 si MJPEG
 • Comunicare de tip two-way, cu microfon si speaker
 • Accesare simpla a camerei, folosind dispozitive mobile sau un browser de Internet
 • Acces complet protejat, administrator si grup de utilizatori configurabile

 

D-Link DCS-6210 – caracteristici principale

DCS-6210

 • Camera robusta de tip dome cu IP66 splash guard pentru utilizarea la exterior
 • Carcasa vandal-proof (IK10)
 • Senzor de 1/2” megapixel, cu rezolutie de pana la 1920 x 1080
 • Alimentare Power-over-Ethernet cu ajutorul unul cablu Ethernet 10/100
 • Slot de card MicroSD/SHDC
 • Compresie H.264, MPEG4 si MJPEG
 • Comunicare de tip two-way, cu microfon si speaker
 • Accesare simpla a camerei, folosind dispozitive mobile sau un browser de Internet
 • Acces complet protejat, administrator si grup de utilizatori configurabile