Cutia în care va fi vândut Galaxy S9 apare într-o poză spion – ies la iveală și câteva specificații

- Adrian Ungureanu
417

Ne apropiem rapid de lansarea noilor telefoane de top de la Samsung, asta este clar, mai ales că acum putem să vedem și cutiile de retail ale modelului Galaxy S9. Pentru modelul S9+ încă nu a apărut nimic.

Telefoanele vor fi prezentate la MWC 2018, lucru confirmat oficial chiar de către șeful diviziei de mobile de la Samsung, DJ Koh. MWC 2018 are loc între 26 februarie și 1 martie, la Barcelona.

Cutia are înscrise pe ea și câteva detalii importante despre telefon. Diagonala display-ului este de 5,8 inci, dar din cauza colțurilor rotunjite aceasta scade la 5,6 inci. Ecranul va avea rezoluție Quad HD+. Nu este înscris pe cutie, dar va avea același format 18,5:9.

Camera principală va avea un singur senzor de 12MP, dar cu tehnologie dual pixel, capabilă să înregistreze clipuri video în super slow-motion.

Difuzoarele telefonului sunt preparate de cei de la AKG, divizie de brand aparținând Harman, companie deținută de Samsung. Căștile din cutie sunt și ele AKG.

După cum vedeți, telefonul are scanner pentru iris, este rezistent la apă și praf, având certificare IP68, dispune ca și predecesorii săi de încărcare wireless și este securizat prin platforma Samsung Knox

Această cutie este pentru modelul cu 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern. Cu siguranță vor mai fi opțiuni în ceea ce privește spațiu de stocare.

Mai e ceva timp până pe data de 25 februarie, când cel mai probabil vor fi prezentate noile telefoane, așa că mai este timp suficient să aflăm până atunci, tot ce trebuie să aflăm.

No posts to display