Curatenie la BlackBerry. COO, CMO si CFO noi

28

Dupa inlocuirea CEO-ului, BlackBerry isi continua restructurarea top managementului anuntand eliberarea din functie a directorilor de operatiuni, marketing si financiar.

 

Decizia nu mai are nevoie de explicatii, performantele membrilor executivi reflectandu-se destul de clar in pierderile inregistrate de compania canadiana, in frenezia cu care BlackBerry a lansat modele noi anul acesta si in incercarea de rebranding. Eforturile companiei nu au reusit sa dea rezultatele scontate, nu au fost apreciate de un cumparator de calibrul Microsoft, iar singura solutie care ii mai poate linisti pe actionari este restructurarea.

 

In aceste conditii, proaspatul CEO-ul John S. Chen a decis eliberarea din functie a actualilor Chief Operating Officer – Kristian Tear, Chief Marketing Officer – Frank Bulben si CFO Chief Financial Officer – Brian Bidulka.

 

Le multumesc in numele BlackBerry lui Kristian si lui Frank pentru eforturile depuse. Astept cu nerabdare sa lucrez mai indeaproape cu talentatele echipe de ingineri, vanzari si marketing din toata lumea pentru a facilita revenirea companiei la profitabilitate si pentru a stimula inovatia“, a declarat John S. Chen, CEO BlackBerry.

 

In timp ce primele doua posturi isi asteapta urmatoarele victime, cel de CFO a fost luat deja in primire de catre James Yersh.

Πηγή: marketwatch