Cum sa-ti faci singur poza perfecta cu telecomanda pentru smartphone

  26

  Daca iti place sa-ti faci poze singur, cu noua telecomanda pentru smartphone, nu vei mai face asta in oglinda de la baie sau cu mana intinsa. Dupa ce iti descarci aplicatia necesara functionarii telecomenzii, iti poti face selfies de la o distanta de pana la 3 metri, doar apasand pe un buton. In timpul testarilor, s-au facut fotografii si de la o distanta de pana la noua metri.

  Telecomanda fixeaza si unghiul cel mai bun pentru fotografie, atat pentru portret, cat si pentru peisaj. Nu vei mai iesi blurat pentru ca nu te vei mai chinui sa tii telefonul nemiscat sau sa apesi pe ecran cu degetele care cateodata sunt prea scurte sau rigide.

  Telecomanda costa 15$ si vine impreuna cu mecanismul de setare a unghiului potrivit pentru portret sau peisaj. Aria wireless a telecomenzii permite atat prim-planurile cat si incadrarea ta intr-un background, cu conditia sa nu depaseasca trei metri, pentru o mai buna calitate.

  Cand te hotarasti sa schimbi poza de profil de pe Facebook, iti pozitionezi telefonul pe o suprafata plata, folosind suportul telecomenzii, apesi pe buton, telecomanda se conecteaza cu aplicatia descarcata, deci nu trebuie sa indrepti neaparat telecomanda spre smartphone. Nu vei mai arata penibil cand intinzi mana sa iti faci poza, iar calitatea fotografiei de profil de pe Facebook va fi mai buna.

  Πηγή: dailymail