Cum sa eviti bug-ul iOS 8 care duce la stergerea de fisiere

15

Apple se confrunta cu numeroase probleme in ultimele saptamani. Dupa scandalul provocat de faptul ca noile smarphone-uri se pot indoi, actualizarea iOS 8.1 a reusit sa avarieze aproximativ 40.000 de unitati iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Se pare ca update-ul a dat batai serioase de cap unor utilizatori.

 

Din fericire, exista solutii de rezolvare. In mare, bug-ul la care ne referim a afectat o serie de utilizatori iPhone 6 si iPhone 6 Plus care au folosit functia “Reset all Settings”. Dupa ce au initiat comanda, utilizatorii au descoperit ca si fisierele stocate in iCloud erau sterse. Si, cum iCloud este un serviciu de stocare cloud care se sincronizeaza pe mai multe platforme, fisierele erau sterse si de pe tabletele iPad sau Mac-urile utilizatorilor.

 

Se pare ca actualizarea iOS 8.0.2 pe care Apple a lansat-o nu reuseste sa rezolve aceasta bresa de functionare. Daca aveti deja aceasta problema, ar fi bine sa contactati Apple. Daca nu aveti aceasta problema, insa va ganditi sa folositi functia mentionata mai sus si nu vreti sa pierdeti documente importante, solutia e simpla. Copiati continutul dorit intr-un folder separat pe dispozitivul Mac sau incarcati fisierele intr-un alt sistem cloud, cum este Dropbox. Dupa ce ati efectuat resetarea, pur si simplu resincronizati continutul cu iCloud.

 

Πηγή: BGR