Cu noul update Vine, poti sa creezi colaje din clipurile tale vechi [video]

17

De acum, utilizatorii Vine pot uploada si distribui clipuri vechi din galeria telefonului, dupa ce fac un colaj video din ele pentru a putea fi postate pe platforma Vine. Update-ul se adreseaza deocamdata utilizatorilor de iOS, urmand in curand si cei cu Android.

 

Inainte, trebuia sa creezi un Vine direct din aplicatie, ceea ce insemna ca nu puteai sa distribui clipul decat pe Vine sau prin link-ul Vine cu clipul respectiv. Pe de alta parte, inregistrarea video cu Vine nu-ti permitea sa filmezi decat sase secunde. Update-ul face ca utilizatorii sa inregistreze clipuri mai lungi in afara Vine, urmand ca ceea ce posteaza pe platforma sa fie tot de sase secunde, insa cele mai interesante sase secunde pentru utilizator.

 

Nu in ultimul rand, camera Vine  te lasa sa dublezi sau sa dai ‘mute’ clipurilor sau sa filmezi in bezna cu ajutorul modului „ghost”. Aceste schimbari pot duce la crearea unor materiale video mai profesionale, din moment ce nu se mai bazeaza pe filmarea instantanee, indiferent de conditiile externe.

 

Πηγή: engadget