Cu noul portofoliu prepaid de la COSMOTE, share-uiesti dincolo de granite, indiferent de retea

22

Oamenii isi doresc tot mai mult sa exploreze, sa faca parte din cat mai multe grupuri de prieteni si sa impartaseasca momentele de bucurie cu cei apropiati lor prin mesaje, fotografii, continut audio-video, inregistrari, linkuri.

 

Pornind de la aceasta nevoie, COSMOTE Romania aduce un nou portofoliu de prepaid, compus din patru noi extra-optiuni, din care trei ofera trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp, respectiv doua add-on-uri.

 

Mathias_Hanel_Director_Executiv_Comercial_Segmentul_Rezidenial_Romnia„Prin acest portofoliu proaspat, simplificat, cu un pachet total nou de beneficii, precum trafic de date inclus sporit, mai multe minute in retelele nationale, comunicare nelimitata in retea si catre Romtelecom, trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp, clientii au o libertate extinsa sa isi impartaseasca experientele in timp real dincolo de granite, indiferent de reteaua sau de tara in care locuiesc, a spus Mathias Hanel, ChiefCommercial Officer Residential Segment Romania.

 

Noul portofoliu prepaid COSMOTE include patru extra-optiuni pentru Cartela COSMOTE si Cartela Vibe, cu preturi intre 5 euro si 10 euro. Astfel, clientii au disponibile pachete de beneficii compuse din 3.000 minute in retea, 3.000 minute catre Romtelecom, nelimitat SMS-uri in retea, 120 minute/SMS-uri nationalesi 50 MB trafic de date pana la pachete ce contin nelimitat minute in retea si catre Romtelecom, nelimitat SMSuri in retea/nationale, 200 minute nationale/internationale, 800 MB trafic de date si acces nelimitat in cadrul aplicatiei WhatsApp, dupa cum urmeaza:

 portofoliu_cosmote_prepaid.[1]

 

In plus, in perioada promotionala 27 februarie – 10 martie, clientii COSMOTE isi pot spori beneficiile din extraoptiunile Play Free S – Play Free XL cu un bonus: add-on-ul Share, care aduce suplimentar de la 125 de minute/SMS-uri nationale, pana la 125 minute nationale si internationale fix si mobil.

 

extraoptiuni_cosmote_prepaid

 

De asemenea, pentru extraoptiunile Play Free S si Play Free M, clientii care doresc sa se bucure de servicii de voce nelimitate in retea, au la dispozitie add-on-ul Nelimitat, pentru 1 euro credit/luna.

Detalii despre oferta completa sunt disponibile aici.

 

***

 

COSMOTE Romania avea aproximativ 6,1 milioane de clienti la 30 septembrie 2013. Lansata in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, COSMOTE Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locala a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 15,6 milioane de clienti in Grecia, Albania si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.cosmote.ro.