Creeaza-ti calendarul vizual al amintirilor fericite cu LifeCrumbs app

49

O fetita de 5 ani din Taipei a primit un biscuite si l-a impartit in sase, pentru familia ei. Tocmai isi pierduse tatal intr-un taifun. Dupa ce a dat o mica parte din biscuite fiecarui membru din familia ei, fetita s-a intors la cel care i-a dat biscuitele si si-a impartit cu el partea care-i ramasese. Victor Chang, creatorul Tomofun, a fost cel care i-a daruit biscuitele, iar fetita l-a facut sa se gandeasca la lucrurile marunte ale vietii care sunt necesare pentru fericire.

 

vesta

 

Bazat pe povestea din Taipei, Chang a creat aplicatia LifeCrumbs, un calendar foto prin care poti inregistra si da mai departe momentele preferate din zi, din viata. Esenta ei sta in faptul ca te ajuta sa-ti creezi un calendar vizual cu fotografii sau citate pline de amintiri dragute. Cercetatorii au descoperit ca tinerea unui jurnal de orice fel incurajeaza obiceiuri sanatoase, ofera un somn mai bun si poate imbunatati starea emotionala, psihica a omului.

 

Varianta oficiala a LifeCrumbs uploadeaza citate inspirationale si fotografii in fiecare zi, iar utilizatorii castiga puncte pentru share-uirea acestor momente, desi au libertatea sa le tina doar pentru ei. Daca iti updatezi regulat jurnalul tau LifeCrumbs, vei vedea ca pana la sfarsitul catorva saptamani vei alea o colectie de multe momente de care sa-ti reamintesti si care sa te faca sa te simti bine, fara sa mai ai senzatia ca trece timpul pe langa tine degeaba.

 

LifeCrumbs s-a lansat in closed beta anul trecut, a fost facut public in august 2012, iar de atunci echipa a continuat sa stranga feedback de la utilizatori pentru a imbunatati experienta cu aplicatia. LifeCrumbs este integrata cu Facebook, Twitter si Instagram, astfel ca poti sa aduni momente si de pe aceste retele de socializare. Aplicatia este gratuita, deocamdata doar pentru iOS, urmand sa apara in curand si in versiunea Android. Primul pas catre crearea jurnalului-calendar este sa downloadezi aplicatia de aici.

Πηγή: techcrunch