Courier: internet tablet-ul secret al Microsoft

232

Cand toata lumea se agita la vestea aparitiei unui internet tablet de la Apple, baietii de la Microsoft stateau calmi la birourile lor si proiectau ceea ce acum se numeste Courier si – de ce sa n-o spunem – e replica din partea Microsoft la gadgetul Apple care acum pare mic, mic si invechit.

Desi Microsoft nu a declarat nimic in aceasta privinta, dispozitivul pare foarte real – apare intr-un demo video, tehnologia folosita e de ultima generatie, dar nu SF, iar de razboiul companiei cu Apple… cred ca lucrurile vorbesc de la sine aici. Concluzia: e foarte plauzibil ca Microsoft sa apara pe piata cu un asemenea dispozitiv, cam in aceeasi perioada in care Apple facea valuri cu un gadget asemanator.
Asadar, Courier e un booklet, o agenda electronica dotata cu 2 ecrane multitouch de 7 inch, care ii permit utilizatorului sa foloseasca extrem de usor si de intuititv agenda. Pe spate, Courier are o camera foto de 3 megapixeli, cu zoom 4x, flash si un pad cu inductie pentru reincarcarea bateriei.
Cuvintele sunt de prisos, urmariti clipul video si convingeti-va singuri ca Microsoft Courier este un gadget tare de tot!

Sursa: Gizmodo.