Cosmote si Romtelecom vor lansa din toamna noi oferte sub brandul “T”

15

Rebrandingul Romtelecom si Cosmote este reconfirmat de CEO-ul companiilor Nikolai Beckers intr-un interviu acordat publicatiei romanesti ZF. “Vom face intr-adevar rebrandingul. Nu vom folosi brandul T-Mobile – care exista doar pe pietele unde Deutsche Telekom are doar operatiuni de telefonie mobila. Nu vom utiliza nici brandul T-Home care in prezent cred ca mai este utilizat doar in FYROM (Macedonia). Noul nume va contine «T», acest lucru este sigur“, a declarat germanul Nikolai Beckers.

 

Beckers a mai declarat ca rebrandingul va veni si cu noi pachete de servicii cu care Deutsche Telekom vrea sa atace segmentul premium. Aceste noi oferte vor include continut, platforma de access dar si alte servicii si sunt asteptate sa fie lansate pe piata in toamna acestui an, in lunile septembrie-octombrie.

 

Ofertele companiilor de telecom nu vor neglija nici piata care le-a asigurat succesul sub numele actuale, insa vor sa atace noi piete ca segmentul business, dominat pana acum doar de operatori ca Orange si Vodafone.

 

Πηγή: ZF